SākumsZiņasViss ko mēs zinām par Forza Horizon 4

Viss ko mēs zinām par Forza Horizon 4

2018. gada 2. oktobrī Forza Motorsports faniem būs iespēja beidzot traukties cauri Lielbritānijas zaļajiem laukiem. Varēsim vērot ne tikai krāšņos Anglijas apvidus, bet arī vērot sezonu maiņu, kas sērijā ir jaunievedums. 

https://www.youtube.com/watch?v=VmQNo8xtcAg

Forza Horizon ļauj spēlētājiem doties ārpus trases rāmjiem, plašajā pasaulē. Spēle koncentrējas uz iedomāto Horizon festivālu, kas sevī apvieno mūziku un super-ātrus auto. Mērķis ir progresēt cauri kampaņai uzvarot sacīkstes, nonākot festivāla finālā. Protams tās nav vienīgās aktivitātes. Horizon sērijas stilā būs iespēja fotogrāfēt gan ainavas, gan auto, krāsot, uzlabot savus spēkratus un atklāt retus retro automobīļus, kas ir pamesti kautkur kartē. Principā tā pati vecā Horizon formula. Tomēr ta ir nedaudz uzlabota.

Sezonas

Kā jau iepriekš minēju – būs iespeja pieredzēt gadalaiku maiņu, jeb sezonas. Katra sezona ilgs vienu īstu nedēļu. Šajā gadijumā mēs nerunājam par vienkāršu teksūru nomaiņu. Ziemas laikā ceļi kļūs slideni, ezeri aizsals. Vasaras periodā upes ižzūs atklājot jaunas teritorijas, ko izpētīt. Protams ar visu to ir uzlabota arī laikapstākļu sistēma, kas būtiski ietekmēs auto vadāmību.

Online spēle

Spēles pieredze online režīmā arī ir izmainīta. Tagad spēles kartē atradīsies līdz 72 spēlētājiem, kuri redzēs vienotu un sinhornizētu karti. Citi spēlētāji nespēs ietekmēt spēli, ietriecoties vai kā citādi traucējot, ja vien Jūs to neatļausiet protams. Būs iespēja sarunāties ar visiem serverī esošajiem spēlētājiem. Tomēr ja šāda online spēle kādam nav pa prātam – Drivatar sistēma joprojām būs pieejama. Šoreiz spēle ir papildināta arī ar multiplayer kampaņu.

Horizon Life

Spēlētāju varēs dzīvot savu virtuālo dzīvi Horizon pasaulē. Būs iespēja iegādāties īpašumus, progresēt cauri kampaņai pēc saviem ieskatiem, kā arī iegūt darbu. Nē, es nedomāju pilnu darbadienu pie veikala kases vai cepjot burgerus kautkur. Drīzāk ātra taksista vai auto kaskadieris.

Automobīļi

Protams svarīgākais – auto. Šoreiz to būs rekordliels skaits, veseli 450. Tas ir neskaitot visus papildinājumus. Saraksts ir pilns ar jauniem superauto, kā arī ar vecām klasikām. Jāmin ka šoreiz Mitsubishi automobīļi sarakstā gan nav atrodami. Turn 10 neizdevās panākt vienošanos par šo auto licenzēšanu. Taču tas ir sīkums, kad ir izvēle no Porsche, BMW, Vauxhall u.c. autoražotājiem. Ja vien neesi liels Mitsubishi fans. Ir zināms, ka katram auto būs arī savs individuāls prasmju koks, tomēr pašlaik nav zināms kā tas īsti darbosies.

Pielāgošana

Labākajās Horizon tradīcijās, katram auto varēs piešķirt savu krāsu stilu, aftermarket detaļas u.c. lietas. Taču šoreiz būs iespēja arī izveidot savu personāžu ar 500 dažādām drēbju opcijām, kā arī vairāk ka 50 emocijām.

Kampaņa

Spēles galvenā kampaņa viennozīmīgi ir uzlabota. Iepriekš viss risinājās ap Horizon festivālu, un mērķis bija uzvarēt sacīkstēs (apļa sacensības, sprints, cīņa ar laiku utml.). Šoreiz tas viss ir nedaudz savādāk. Ja spēlētājam patīk veidot auto dizainu – spēlē būs progresējoša sistēmā, kas apbalvos šāda veida spēlētāju. Tas pats attiecas uz foto režīmu. Forza Horizon 4 ļauj pašam izvēlēties savas iemīļotākās nodarbes, un ar to progresēt kampaņā.

Spēle relīzes dienā būs pieejama uz Xbox One un PC platformas. Tai būs trīs dažādas versijas – Standard, Deluxe un Ultimate.

Standarta versijā ir iekļauta spēle un Formula Drift Car paka. Cena būs 60 eiro. 


Deluxe versiju papildinās Car Pass, kas ļaus bezmaksas iegūt jaunus auto, kas iznāks vēlāk. Cena būs 80 eiro.

Ar Ultimate versiju saņemsiet visu augstāk minēto, kā arī FH4 Day One Car paku, FH4 VIP un divus papildinājumus. Car Pass pievienos 42 jaunus auto 21. nedēļas garumā. Abi papildinājumi atvērs jaunas zonas, auto, un spēles elementus. 

Xbox Game pass abonenti saņems Standard versiju par brīvu, kamēr abonaments būs aktīvs.

Protams uz spēles relīzi sagatavosim apskatu!

Reklāma

Populārākais

Pieseko mums!

1,102FaniPatīk
169SekotājiSekot
23SekotājiSekot
322AbonentiAbonēt