SākumsApskatiPCMOTHERGUNSHIP apskats

MOTHERGUNSHIP apskats

Izstrādātājs: Grip Digital, Terrible Posture Games
Izdevējs: Grip Digital
Relīze: 2018. gada 17. jūlijā
Cena: €24.99

Vienmēr ir prieks, ja izstrādātājs ar FPS žanru cenšas būt inovatīvs. Mothergunship dara tieši to, un dara to diezgan labi. Izstrādāta ar “Grip Digital” spēkiem un “Tower of Guns” garīgais turpinājums, tas būtībā ir FPS, kas sajaukts ar shoot’em up, kas ir tikpat inovatīvs, cik traks un jautrs.

Brīdī, kad sāksi spēlēt, Tu tiksi iemests kaujas laukā, un Tavā virzienā lidos vairāk šāviņu, nekā vari saskaitīt. Bet ložu kustība ir lēnāka nekā pierasts – citādi spēlēt spēli nebūtu iespējams, un gala rezultāts ir spēle, kas piespiež Jūs līdzsvarot precīzu šaušanu ar eksperta līmeņa platformera spējām.

Ja nevarat iznīcināt ienaidniekus, kamēr izvairīsieties no ložu jūras, kas dodas jūsu virzienā – mirsiet. Mācīties, kā paveikt abus, ir ne tikai jautri, bet arī sagādā daudz frustrācijas. Jo tālāk tu tiec spēlē, jo trakāk tas viss kļūst.

Mothergunship ir ļoti labi izveidota. Tu nekad nezini kas būs tālāk. Katra telpa atšķiras no iepriekšējās, un tas galvenokārt ir pateicoties studijas izveidotajam algoritmam, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu, ka ikreiz, kad sākat ceļu, Jūs sveicina ar kaut ko citu. Tas nozīmē, ka jūs varat ieiet pa durvīm un domāt, vai tūlīt uzsprāgsiet no kāda jaudīga šāviena, vai vienkārši uzlēksiet uz kādas platformas, lai mierīgi tiktu tālāk. Tas ir būtiski šāda tipa spēlē, lai nodrošinātu jaunus izaicinājumus, kas savukārt ir tās galvenā doma. Tu spēlē, lai tiktu izaicināts, un, cerams, lai uzvarētu.

Spēle ļauj izveidot pašiem savu ieroču arsenālu. Detaļas ar ko darboties ir plaši pieejamas un, lai gan dažas no tām uzlabo esošos ieročus, ar citām var eksperimentēt, kad esat tikuši lidz kārtējam ieroču konstruktoram. Ja kaut ko varat savienot kopā, Mothergunship ļaus to izveidot, un daži no gala iznākumiem ir pilnīgi traki.

Jūs varat ietekmēt šaušanas ātrumu, ložu daudzumu uz vienu šāvienu, ieroča kopējo statistiku un daudz ko citu ,kā arī uzlikt vairākus stobrus uz viena ieročā. Tas, protams, palīdz iziet grūtākas istabas. Ja vēlaties, varat vienlaikus izšaut 12 lodes, bet jāpatur prātā faktu, ka visu munīciju varat izšaut dažu sekunžu laikā, ja neesat uzmanīgi.

Pirmajā acu uzmetienā izveides iespējas šķiet neierobežotas, bet pēc kāda laika viss kļūst diezgan apnicīgs. Jūs vienmēr varat atgriezties atpaķaļ un atsvaidzināt savu arsenālu, lai tas atkal liktos daudz izklaidējošāks, bet galveno kārt spēles princips ir sekojošs – doties uz jaunu telpu, izmantot to, kas ir pieejams, un tad virzīties tālāk.

Mothergunship telpu noformējums ar laiku sāk šķist repetetīvs. Pēc kāda laika tas viss sāk izskatīties ļoti līdzīgi. Tas noteikti nav slikti, bet rodas iespaids, ka esi iestrēdzis tajā pašā apvidū, lai gan pārbaudījumi tavā priekšā, ar kuriem tu saskaries, turpina attīstīties.

To visu var pieciest pateicoties dažām lieliskām bosu cīņām, kas maina spēles gaitu un tempu un, tās ir diezgan prasīgas pret spēlētāja prasmēm. Jums būs jāņem viss, ko esat apguvis, jaapvieno to ar Frankenšteina ieročiem, lai gūtu virsroku.

Mothergunship ir milzīgs ieguldījums gan no izstrādātāju puses, gan žanra krājkasē, ņemot vērā inovatīvo pieeju. Ja doma par šaušanu un nemitīgu izvairīšanos šķiet aizraujoša, tad ļoti iespējams, ka tā bez pūlēm ievilks savā pasaulē. Ja Jūsu FPS kārai dvēselei ir nepieciešams nedaudz vairāk dažādības, Grip Digital mēģinājums var būt nedaudz īss. Bet tas zina savu auditoriju un to, ko vēlas sasniegt. Ņemot to vērā, to ir prieks spēlēt un tā viegli iepriecinās ļoti lielu cilvēku skaitu. Mothergunship ir viens no radošākajiem FPS, kas izlaists pēdējā laika, bez pūlēm pieliekot savu rozīnīti gan ar spēles mehāniku, gan ar pesonāžiem.

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Rekagi
Rekagi
ANDRIS ZAĻTS _______________________________________________________________________ SIDEQUEST.LV - SATURA AUTORS\VIZUĀLAIS NOFORMĒJUMS. _______________________________________________________________________ GEIMERIS, KAS NEŠĶIRO PC , KONSOLES VAI MOBILĀS IERĪCES , JO, KĀ DZĪVĒ, TĀ ARĪ SPĒLĒS, PATĪK VISS, KAS SPĒJ NOTURĒT MANU UZMANĪBU.
Reklāma

Populārākais

Pieseko mums!

1,102FaniPatīk
169SekotājiSekot
23SekotājiSekot
322AbonentiAbonēt