AOC aicina visus atbalstītājus no 1. līdz 3. martam pievienoties IEM Katovices čempionātam slavenajā Spodek arēnā. Displeja speciālists rīkos dažādas aktivitātes un piedāvās savu jauno

AGON AG273QCG modeli, kas ir ātrākais 240 Hz monitors AOC spēļu displeju klāstā, AGON AG251FZ, kā arī AOC G2590PX/G2 Signature Edition spēļu monitoru, ko prezentēja G2 eSports CS:GO komanda, un kas būs pieejama

CS: GO-Major vietnē. Visi pasākumi notiks Starptautiskā kongresu centra Alsen stendā.

Godalgotais un vizuāli iespaidīgais: AOC G2590PX/G2

G2 eSports CS:GO Major čempionāts

G2 eSports piedalās šā gada Intel Extreme Masters čempionātā. Berlīnes komanda ne tikai laipni aicinās atbalstītājus pie sava stenda, kur tiks parādīts nesen izlaistais AOC G2590PX/G2 spēļu monitors. G2 eSports spēlētāji tiksies arī ar saviem atbalstītājiem un pievienosies tiešajai Q&A sesijai, apmeklējot savu draugu AOC un Alsen stendu.

Spēle ar profesionāļiem

AOC un Alsen IEM ietvaros savos stendos piedāvās virkni pasākumu. Piektdien apmeklētāji varēs pārbaudīt savas CS:GO spējas 5on5 spēlēs, satiekoties ar prestižajiem poļu profesionāļiem, piemēram, Piotr “morelz” Taterka un Paweł “innocent” Mocek. Artur „IceFire” Klimowski no Alsen uzaicinās visus pārgalvjus demonstrēt savas teicamās deju kustības līdzās viņam tieši pie stenda. Dalībnieki varēs pārbaudīt arī savas celtniecības, sacīkšu un šaušanas prasmes Fortnite Challenge testā.

Sestdiena sāksies ar ekskluzīvu Rainbow Six turnīru: Siege rādīs maču starp Polijas profesionāļu komandu PACT un rūpīgi izvēlētiem skatītājiem, kā arī CS: GO un Fortnite dzīvo spēli uz skatuves. Turklāt bezbailīgie FPS spēlētāji varēs pāriet arī uz kādu no 1on1 Quake Champions spēlēm pret citiem dalībniekiem. Papildus tam varēs satikties ar iedvesmotāju Arquel. Visbeidzot, svētdien RTS atbalstītāji varēs sekot līdzi viņu iemaksātās naudas vērtajam 1on1 StarCraft 2 turnīram.

AOC AG251FZ un AG273QCG

Visu spēļu darbību Alsen stendos nodrošinās AOC modelis AG251FZ, kas ir aprīkots ar 240 Hz atsvaidzes frekvenci, FreeSync, 1ms reakcijas laiku un regulējamu statīvu ar augstuma, slīpuma un pagrieziena regulēšanas opciju.

Apmeklētāji uz vietas varēs apskatīt arī AOC jauno AG273QCG spēļu monitoru. Kā daļa no AGON 3 sērijas tas apvieno lielisku veiktspēju ar mūsdienīgu dizainu, izcilu 2560 x 1440 WQHD izšķirtspēju, G-Sync, 1ms reakcijas laiku un 165 Hz atsvaidzes frekvenci.

AOC un Alsen stendu darbības grafiks

Piektdiena

·        12.00 – 14.00: Fortnite izaicinājums

·        15.00 – 17.00: CS:GO turnīrs

·        17.00 – 18.00: Cosplay spēlētāju uznāciens

·        18.00 – 20.00: CS:GO “nāves mačs”

Sestdiena

·        12.00 – 13.00: R6S showmatch spēle

·        13.00 – 15.00: CS:GO turnīrs

·        14.00 – 15.00: Tikšanās ar Arquel

·        15.00 – 17.00: Quake turnīrs

·        18.00 – 20.00: Fortnite izaicinājums

Svētdiena

·        12.00 – 14.00: StarCraft 2 turnīrs

·        15.00 – 17.00: CS:GO turnīrs

·        18.00 – 20.00: Fortnite izaicinājums

Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet AOC Gaming oficiālo tīmekļa vietni vai sekojiet AOC Gaming FacebookTwitter vai Instagram sociālajos tīklos.