SākumsZiņasDeath Stranding PC relīze būs pieejama abos lielākajos digitālajos veikalos

Death Stranding PC relīze būs pieejama abos lielākajos digitālajos veikalos

Death Stranding oficiāli ir pieejama no šodienas PS4 lietotājiem. Tiklīdz spēle būs lejuplādēta, padalīšos ar iespaidiem.

Taču ar šodienu esam saņēmuši visai svarīgas ziņas, jeb precīzāk atbildi uz jautājumu, kas noteikti pēdējā laikā nomoka daudzus spēlētājus – kurā veikalā būs nopērkama Death Stranding PC relīze? Epic Games Store vai Steam? Atbilde ir visai vienkārša – gan Steam, gan Epic Games Store ir publicētas spēles veikala lapas.

Uz doto brīdi neviena lapa gan nepiedāvā īpaši daudz informācijas. Neredzam ne sistēmas prasības, ne relīzes datumu, tikai to, ka spēle būs pieejama kaut kad 2020. gadā.

Pieejamā informācija liecina, ka būs pieejami sasniegumi, kas nav pārsteigums, ņemot vērā, ka spēle nāk no Sony platformas, kā arī daļējs kontrolera atbalsts. Spēles cena būs 60 eiro, gluži kā PS4 versija.

Domāju, ka daudzi tagad var mierīgi uzelpot, jo bažas par iespējamu Epic Games ekskluzivitāti bija visnotaļ pamatotas. Spēli uz PC izdos 505 Games, ko zinām izdodot Control, vienu no šī gada lielākajām relīzēm un tā ir Epic Games Store ekskluzīva spēle uz PC.

Spēles apskats no mums noteikti būs pieejams drīzumā. Precīzi nemācēšu teikt, taču pirmos iespaidus gaidiet jau pavisam drīz.

Reklāma

Populārākais

Pieseko mums!

1,102FaniPatīk
169SekotājiSekot
23SekotājiSekot
321AbonentiAbonēt