Atjaunota ilgtermiņa sadarbība

Displeju speciālists AOC paziņo par G2 Esports, vienas no veiksmīgākajām un slavenākajām esporta organizācijām visā pasaulē, sponsorēšanas pagrinājumu.

AOC un G2 Esports ir nolēmuši pagarināt veiksmīgo sadarbību, ko pirmo reizi parakstīja jau 2018. gada janvārī. AOC ir viens no vadošajiem monitoru zīmoliem esportā un sacensību spēlēs, un sniedz vismodernākās tehnoloģijas G2 apmācībām. Tas nodrošina  augstu precizitātes sniegumu komandai gan treniņos, gan sacensībās. Sadarbības ietvaros tika izveidota arī īpaša spēļu monitora versija, kas bija paredzēta tieši šai komandai un G2 faniem.

G2 atkal un atkal ir pierādījuši sevi kā vienu no galvenajiem esporta spēlētājiem pasaulē un nesen ieņēma otro vietu šī gada League of Legends pasaules čempionātā. G2 ir guvuši panākumus arī CS: GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Playerunknown’s Battlegrounds. Kopš kluba dibināšanas 2013. gadā G2 spēlētāju saraksts ir viens no labākajiem pasaulē.

“Tas ir liels lepnums G2 organizācijai, ka mums ir tik spēcīgi partneri, tostarp AOC. Viņu ieguldījums ir tas, kas ļauj mums darīt to, ko mēs darām vislabāk – iegūt trofejas ar stilu. Tas nebūtu iespējams bez viņu atbalsta un neticamās tehnikas. 2020. gads būs aizraujošs G2 faniem, un es priecājos, ka AOC būs kopā ar mums, palīdzot sasniegt izcilību ar vismodernākajām tehnoloģijām,” pauž Karloss Rodrigess (Carlos Rodríguez), G2 Esports izpilddirektors.

Visas pašreizējās G2 personāla komandas un influenceri tiks apgādāti ar augstas veiktspējas spēļu monitoriem, piemēram, AOC AGON AG251FZ, savukārt viņu viedoklis palīdzēs turpmāk vēl vairāk uzlabot AOC augstākā līmeņa ierīces. Tas uzlabos G2 Esports spēlētāju, influenceru, satura veidotāju un fanu pieredzi, palīdzot viņiem gūt labumu no šīs sadarbības. Papildus šiem tehniskajiem sasniegumiem AOC un G2 informēs par turpmāko uzstāšanos stendos, publiskajos turnīros, tematiskos un daudzos citos aizraujošos pasākumos, kas ieplānoti nākamajā gadā.

“Mēs priecājamies, ka varēsim arī turpmāk atbalstīt tik izcilu organizāciju. G2 vēlreiz ir pierādījis savu prasmi pasaules League of Legends 2019 turnīrā,” par pasaules otru labāko komandu saka AOC Starptautiskās Eiropas mārketinga un biznesa vadības direktors Stefans Sommers (Stefan Sommer). “Šī sponsorēšana ir iedvesmojusi mūs un palīdzējusi noteikt, kāds monitors patiešām ir nepieciešams profesionāliem spēlētājiem, kas nozīmē, ka mēs šai izcilajai komandai varam piedāvāt visjaunākās inovācijas. Mēs ar prieku skatāmies uz izaugsmi nākotnē, kas tiks balstīta uz to, ko kopā jau esam sasnieguši”.