SākumsZiņasBeidzot PlayStation 5 prezentācija! Kā arī īss apraksts un tās anonsi!

Beidzot PlayStation 5 prezentācija! Kā arī īss apraksts un tās anonsi!

Pagājušajā naktī notika Playstation 5 prezentācija. Es to noskatījos un te būs īss tās prezentācijas pārskats un manas domas par to.

Sāksim ar pasu galveno un to kāpēc miljoniem cilvēku skatījās so prezentāciju. Jaunās Play Station 5 atklāšana notika pašās prezentācijas beigās. Konsole izskatās diezgan futuristiski, bet pat ne tuvu tam “noplūdinātajam prototipam” ko mēs visi jau sen esam redzējuši. Man esošais dizains patīk daudz labāk nekā “prototips”, bet tas tāds gaumes jautājums. Interesants fakts konsole izies arī digitālā versijā. Nē tā nebūs virtuāla, bet gan bez disku lasītāja, kura neesamībai vajadzētu labi ietekmēt cenu. Kā būs realitātē vēl nav zinām, uz raksta izveides brīdi cenas vēl nav anonsētas. Pastāstija un parādīja PS5 periferiju/aksesuārus : Uzlādes stacija diviem DualSense kontrolieriem. HD kamera. Bezvadu austinas Puls 3D un pults priekš mēdiju pārslēgšanas. To ko mums nepateica ir precīzs datums, kad iznāk konsole, bet vismaz nav izmaiņu informācijā par to ka tas būs gada beigās par to vien paldies.

Tagad par prezentācijā atradītam spēlēm. Uz reiz ieminēšos pastāstīšu tikai par tām, tā teikt, lieliem anonsēja . Par maziem anonsiem atļaušos paklusēt, tos varat apskatīt paši noskatoties visu prezentāciju. Kā arī viss ko mums parādīja esot bijis uzņemts pa tiešo no PS5 konsoles.

GTA V

Tiks palaista uz konsolēm Uzlabota un pārstrādāta un PS5 īpašnieki saņems GTA ONLINE par brīvu, kas spēlē iznāks 2021 gadā. Un visi PS4 GTA V īpašnieki sākot ar šodienu saņems 1 miljonu GTA naudas katru mēnesi līdz iznāks GTA V uz PS5 2021 gadā.

Spider-Man: Miles Morales

Spēle, kas nav turpinājums iepriekšējai Marvels Spider-Man spēlēj. Bet gan spinofs par diezgan labi pazīstamu, no “In to the spider-verse” animācijas seriālā, varoni Mailsu Moralesu. Spēlēj ir jaiznāk  kaut kad 2020. gada rudenī. Vairāk informācijas par šo spēli teikts netika.

Gran Turismo 7

PlayStation sacīkšu spēļu flagmanis, Arī ir ieripojis prezentāciju rindā. Neko tiešu mums gan nepateica tikai ieminējās ka “Faniem, kā izstrādātājiem škiet, vajadzētu būt apmierinātiem ar jauno Gran Turismo īpaši ar jauno kampaņas režīmu.. ” un parādīja treileri. Izskatās labi , bet gan kura Gran Turismos sērija ir izskatījusies slikti savam izlaiduma gadam?  Nu ko turēsim roku uz pulsa un gaidīsim vēl kādu informācijas daļu.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Vēl viens anons no “Insomiac Games” pirmais bija Spiedr-Man: Miles Morales. Kā arī iepriekšējās sērijas, spriežu pēc treilera, šī daļā būs tas pats vecais labais platformeris kā visa iepriekšējās daļas. Ar vienu mazu atškirību šajā mēs ne tikai lēkāsim pa platformām bet arī starp citām dimensijām ? Protams šis viss būs PlayStation ekskluzīvs kā parasti. Kad tieši tiks izlaista spēlē zina netika dota.

Hitman 3

Tiks izlaists 2021 gada janvāri uz PS4 un PS5 un būs tāpat kā iepriekšējās daļas Hitmen sērijas reboota cienīga. Varēs redzēt ikoniskās lokācijas satikt kādus ikoniskos personāžus un protams tos nemazāka eksotiskos veidos nogalināt. Tika minēts ka tiks izmainīts veids kurā mēs mijiedarbojamies ar spēles pasauli, taču netika teikts kā tieši. Būs vien jāsagaida, varbūt to turpmāk precizēs. Progress un lokācijas no iepriekšējām sērijām, kā jau ierasts, tiks pārnestas.

Demon’s Souls

Par šo spēli var tikt tikai vienu – rīmeiks būs, jo atskaitot treileri nekādu citu informāciju nesniedza.

Project Athia

Neko daudz arī neteica par šo projektu. Solija detalizētu pasauli kas būs pilna ar “skaistumu un uztraukumu” šo varam saprast kā vēlamies. Kopumā spēles treileris izskatījās iespaidīgi un daudzsološi. Kā būs realitātē rādīs, kā parasti, tikai laiks.

Returnal

Fantastiskais šūteris no trešās personas skata kuru izstrādā Housemarque. Galvanā varone cīnās pret nelabvēlīgi noskaņotu planētu. Planētai ir viena cita īpašība tā mainās katru reizi, kad varone nomirst. Vai tas varētu nozīmēt ka šeit būs kādas rogeulite vai roguelite spēles mehānikas? Uz to atbildi nesniedza, taču Returnal parādīs jaunā DualSense kontroliera iespējas un būs arī 3D skaņa!

Deathloop

Spēle par diviem algotiem slepkavām, kas ir iesprūduši laika cilpā un viens no varoņiem mēģina nogalināt 8 “mērķus”, lai izbēgt no šis “Murkšķa Dienas”, kamēr otrs mēģina viņam patraucēt. Ir viena lieta kas uztrauca mani redzot treileri – viņa varoņa spējas, nu ļoti atgādina Corvo, no Dishonored, teleportu.

Godfall

Spēle par kuru nav jēgas teikt neko daudz, vismaz manā uzskatā. Godfall ir “Looter slasher” kā to dēvē. Skraidām apkārt ar varoni, kas bruņots ar kādu tuvcīņas ieroci un sitam ienaidniekus. Vienlaikus ceļot uz augšu līmeni un attīstot savas prasmes. Diablo no trešāš personas skata? Treileris ir smuks un aizraujošs, bet vai tā būtu tā spēle kura pārdotu man PS5? Šaubos.

Rsident Evil 8

Te nu būs labākie no labākajiem. Sony Smagā artilērija. Ka lai es to nesauktu šis bija tas, kas laupīja manu uzmanību un tā paliks sony gūstā vēl kādu laiku. Izskatās ka mēs tiksim pārnesti uz kādu Eiropas valsti kur ari notiks visa darbiba. UN galvenais varonis šajā daļā būs Ītans Viljams. Varētu teikt ko vairāk, bet uzskatu ja pēc vārdiem Resident Evil 8 Jums, tā pat kā man, sirds sitās ātrāk un sāk niezēt rokas, no nepacietības. Skatāties treileri Jums kā Resident Evil fanam patiks!

Horizo: Forbidden West

Ikoniskās spēles turpinajums kurā mēs turpināsim vadīt rudmati Eloju, kas dosies kaut kur uz rietumiem pētīt neizpētīto. Tajā skaitā cilvēkus, kas māk pakļaut sev mehāniskos briesmoņus.   

Pragmata

Pēc treilera noskatīšanas ir tikai viena doma galvā. “Kadzima vai tas tu?”. Nekādu stāstu tikai treilers kurā redzams vīrietis skafandrā (astronauts?). Kāda meitene, kuru varu aprakstīt, kā dīvainu un uz viņiem abiem krītošu satelītu. Tad dīvainī notikumu un viņi abi nonāk uz mēness ? Īsāk sakot “Neko nesapratu, bet bija ļoti interesanti, skatāmies tālāk.” Kā jau teicu ļoti stipri smaržo pēc Kadzimas, ja tas galu galā tā arī būs es nebrinīšos.

Rekagi
Rekagi
ANDRIS ZAĻTS _______________________________________________________________________ SIDEQUEST.LV - SATURA AUTORS\VIZUĀLAIS NOFORMĒJUMS. _______________________________________________________________________ GEIMERIS, KAS NEŠĶIRO PC , KONSOLES VAI MOBILĀS IERĪCES , JO, KĀ DZĪVĒ, TĀ ARĪ SPĒLĒS, PATĪK VISS, KAS SPĒJ NOTURĒT MANU UZMANĪBU.
Reklāma

Populārākais

Pieseko mums!

1,102FaniPatīk
169SekotājiSekot
23SekotājiSekot
322AbonentiAbonēt