SākumsZiņasMarvel's Avengers radījuši Square Enix pamatīgus zaudējumus

Marvel’s Avengers radījuši Square Enix pamatīgus zaudējumus

Marvel’s Avengers relīze pirms aptuveni diviem mēnešiem nebija tā labākā. Spēle visai ilgi tika izstrādāta un netika īpaši labi uzņemta ne no kritiķu, ne spēlētāju puses. Rezultātā Destiny tipa spēle zem Marvel veidola ātri vien zaudēja spēlētājus. Pāris nedēļas pēc relīzes iekš Steam to spēlēja zem 1000 spēlētāju.

Mazā spēlētāju bāze ne tikai ir radījusi problēmas iekš spēles, kā rezultātā ir grūti atrast cilvēkus ar ko kopīgi pievarēt spēles saturu, bet arī atstājusi pamatīgu robu plānotajos ieņēmumos. Rezultātā Square Enix ir izziņojuši $63 miljonu ASV dolāru lielus zaudējumus. Spēles izveidošana izmaksājusi aptuveni $100 miljonus dolāru, bet pārdoto kopiju apjoms sasniedzis vien ap 3 miljoniem. No pārdotā apjoma plāna izpildīti vien 60%.

Protams spēle ir pilna ar mikromaksājumiem, taču ņemot vērā esošo spēlētāju skaitu, būtu naivi cerēt atgūt ieguldījumus tik drīz. Nav arī zināms cik labi spēle tiek pirkta tagad, taču varu spekulēt, ka skaitļi noteikti nav lieli, ņemot vērā spēlētāju atsauksmes un slikto PR.

Kas lai zin – varbūt ar jaunās paaudzes konsolēm spēle atdzīvosies, taču es domāju ka vis drīzāk kaut kādā brīdī tā vienkārši kļūs bezmaksas, lai centos atpelnīt naudu ar tiem pašiem mikromaksājumiem. Vai varbūt Sony konsoļu ekskluzīvais Zirnekļcilvēks glābs dienu?

Reklāma

Populārākais

Pieseko mums!

1,102FaniPatīk
169SekotājiSekot
23SekotājiSekot
321AbonentiAbonēt